Trendings Video

23 Vuotias Vaasalaisnainen Video

Viranomaiset tutkivat tapausta, jossa 23-vuotias vaasalaisnainen epäillään suunnitelleen vakavaa väkivallantekoa. Nainen on kotoisin Vantaalta, missä hän kävi peruskoulun ja lukion. Entisten koulukavereiden mukaan hän oli hiljainen ja ujo, mutta ystävällinen eikä herättänyt huolta väkivaltaisuudesta nuorena. Tapaus on herättänyt suurta huomiota, sillä nainen latasi uhkausvideon internetiin useille alustoille.

23 Vuotias Vaasalaisnainen Video
23 Vuotias Vaasalaisnainen Video

Tällä hetkellä 23-vuotias nainen asuu Vaasassa ja opiskelee Vaasan yliopistossa. Hän on suorittanut myös vapaaehtoisen varusmiespalveluksen ja saavuttanut sotilasarvon alikersantti. Sosiaalisen median kuvissa nainen esiintyy usein aseen kanssa, mikä viittaa kiinnostukseen ampuma-aseita kohtaan. Poliisi löysi naisen hallusta luvallisen ampuma-aseen ja patruunoita kiinnioton yhteydessä.

Asiantuntijat ovat arvioineet naisen toimintaa ja mahdollisia motiiveja. Yksi näkemys on, että nainen saattoi toivoa jäävänsä kiinni ja aikeidensa pysäyttämistä esiintymällä videolla omilla kasvoillaan. Tunnistettavuus toi mukanaan riskin paljastumisesta. Toisaalta nainen saattoi myös tavoitella huomiota tai haluta tulla tunnistetuksi. Tapauksen taustat ja motiivit ovat vielä epäselviä.

23 Vuotias Vaasalaisnainen

Keskusrikospoliisi pääsi 23-vuotiaan vaasalaisnaisen jäljille nettiin ladatun uhkausvideon avulla. Videolla nainen esiintyy täysin tunnistettavasti omilla kasvoillaan. Hän puhuu englanniksi vaimealla äänellä ilmeettömänä katse kameraan suunnattuna. Videon loppupuolella nainen kertoo hyökkäävänsä kouluun ja nostaa esiin käsiaseen, jota hän esittelee kameralle ihannoivaan sävyyn.

Poikkeuksellinen video herätti runsaasti keskustelua sen levittyä useille alustoille internetissä. Naisen toiminta videolla oli hyvin suunniteltua ja tarkoituksenmukaista. Hän puhui rauhallisesti ja esitteli asettaan ylpeänä, mikä viittaa mahdolliseen ihannointiin väkivaltaa kohtaan. Videon sisältö ja levitystapa herättivät viranomaisissa huolen mahdollisesta väkivaltauhasta, mikä johti naisen kiinniottoon.

Asiantuntijat ovat arvioineet, että nainen saattoi esiintyä videolla tunnistettavasti juuri siksi, että hänen aikeensa paljastuisivat ja hänet pysäytettäisiin. Tunnistettavuus toi mukanaan riskin kiinnijäämisestä. Toisaalta nainen saattoi myös tavoitella huomiota tai haaveilla jäämisestä historiaan. Motiivit ovat vielä epäselviä, mutta videon tarkoituksenmukaisuus viittaa suunnitelmallisuuteen.

23 Vuotias Vaasalaisnainen

Asiantuntijat ovat esittäneet erilaisia arvioita siitä, miksi 23-vuotias vaasalaisnainen latasi uhkausvideon internetiin. Yksi näkemys on, että nainen toivoi itse jäävänsä kiinni ja aikeidensa pysäyttämistä. Esiintyminen omilla kasvoillaan toi mukanaan riskin tunnistamisesta ja kiinniotosta. Tämä saattoi olla jopa naisen tavoite, sillä hän ei pyrkinyt salaamaan henkilöllisyyttään.

Toinen mahdollinen motiivi on huomionhakuisuus. Nainen saattoi tavoitella julkisuutta ja kuuluisuutta teollaan. Väkivaltaisen teon suunnittelu ja siitä kertominen videolla on äärimmäinen tapa herättää huomiota. Tällaisella shokeeraavalla teolla nainen saattoi yrittää jäädä ihmisten mieliin ja historiaan. Huomionhakuisuus on usein motiivina vastaavissa teoissa.

Kolmas mahdollinen selitys on naisen mahdollinen ihannoiminen väkivaltaa ja aseita kohtaan. Videolla hän esitteli asettaan ylpeänä ja ihannoivaan sävyyn. Sosiaalisen median kuvissa hän poseeraa usein aseiden kanssa. Tämä viittaa kiinnostukseen aseita kohtaan, joka on saattanut kehittyä jopa ihannoinniksi. Väkivaltaisten ajatusten taustalla voi olla mielenterveysongelmia.

Back to top button

Blocked because of Ad Blocker

It seems that you are using some ad blocking software which is preventing the page from fully loading. Please whitelist this website or disable ad blocking software